;

Persberichten
Altijd up-to-date

Partner VrijdagOnline Jonge Ondernemersprijs en Noordelijke Innovatie Award
Nieuws & Pers

Welkom VrijdagOnline als nieuwe partner!

Met trots verwelkomen wij VrijdagOnline als extra, nieuwe partner! Benieuwd wat VrijdagOnline precies doet en waarom ook zij jong ondernemerschap een warm hart toedraagt? Bekijk de speciale voorstel-webpagina op onze website!

Lees verder ›
Programma Jonge Ondernemersprijs en Noordelijke Innovatie Award
Nieuws & Pers

Programma voor in de agenda

Wij presenteren het exclusieve programma van de JOP & NIA 2018. Aan talentvol, jong en innovatief ondernemerschap in het Noorden het advies om je aan te melden en de activiteiten te noteren in je agenda. Succes!

Lees verder ›
Jonge-Ondernemersprijs-en-Noordelijke-Innovatie-Award-winnaars-2017
Nieuws & Pers

Reimer te Velde en Justin van Vliet grote winnaars!

Wij feliciteren Reimer te Velde met het terecht binnenhalen van de Jonge Ondernemersprijs! Ook Justin van Vliet ging niet met lege handen naar huis. Hij mag zich namelijk komend jaar ‘de meest innovatie ondernemer van het Noorden noemen’. Proficiat! Aan alle finale-aanwezigen: ontzettend bedankt voor jullie betrokkenheid, sportiviteit en enthousiasme! Gaat jouw jonge

Lees verder ›
Jonge Ondernemersprijs Sharktank 2017
Nieuws & Pers

De aftermovie van de bustour online!

We hebben goed nieuws: de kandidaten hebben de Shark Tank overleefd! Sterker nog; ze hebben zichzelf en hun ondernemerstalent uitstekend gepresenteerd aan de jury! Hoe de dag, inclusief bustour, verder verlopen is zie je in deze aftermovie!

Lees verder ›