BESTUURSLID JAN-WILLEM DE VRIES

Bestuurslid: Jan-Willem de Vries

Yelgo Digitals (Bestuurslid)

Ik ben Jan-Willem en ik ben één van de oprichters en directeur van Yelgo. Ik houd me met veel processen bezig, maar ik help vooral ambitieuze opdrachtgevers die professionals met ervaring en talent zoeken. Dit doe ik door onze eigen online digitals bij ze te detacheren. Tegelijkertijd betekent dat ik online digitals help aan mooie opdrachten waar ze hun kennis kunnen delen, kennis verrijken en zichzelf dus blijven ontwikkelen.

Wij hechten veel waarde aan ons partnerschap met de JOP. Met onder andere ons partnerschap, kunnen we ondernemerschap in Noord-Nederland blijven stimuleren en inspireren. Dat vinden wij belangrijk, maar ook mooi om te doen. In het Noorden zitten zóveel jonge ondernemingen die goed bezig zijn en daarom een podium verdienen.

“Vooruitkijken en denken in kansen zie ik bij alle de deelnemers aan de JOP en dat spreekt mij zo aan!”

– Jan-Willem de Vries, Bestuurslid JOP

REMKO HAAR

Het Hoofdkantoor

JEFF VAN RAAMSDONK

Productie & Marketing

Peter de Graaf

FreshTV Videomarketing

Janneke Biesheuvel

De Haan Advocaten

Peter Norg

Rabobank

BART D. Frans

Transparant Accountancy